חזה עוף ברימונים ויין

חזה עוף ברימונים

חזה עוף ברימונים ויין

Print Friendly, PDF & Email

"שנהיה מלאים מצוות כרימון"
חזה עוף ברימונים ויין, מנה נפלאה לערב ראש השנה  שתתקבל בשמחה בכל ארוחת ערב שישי.
המתכון הוא של שף גיא פרץ ונשלח ע"י אפרת מרעננה.

עריכת שולחן : אורית רוט ( http://www.dtable.co.il) 

מצרכים (6 סועדים)
1 ק"ג חזה עוף טרי חתוך לקוביות
2 בצלים סגולים קצוצים
1 קופסאת גרגרי רימון טריים
2 כוסות יין אדום יבש
3 כפות רכז רימונים
1 כף אבקת מרק
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
צרור כוסברה (אפשר פטרוזליה)
מלח פילפל

אופן ההכנה
מבשלים את חזה העוף במים רותחים כ 3 ד' (עד שמלבין), מסננים.
בסיר נפרד מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצלים.
מוסיפים ג'ינג'ר, מחצית מגרגרי הרימון ואת הבשר.
תוך כדי הקפצה מוסיפים רכז רימונים ותבלינים.
מוסיפים יין וכוסברה/פטרוזיליה ומבשלים עד שמתקבל מרקם סמיך.

הגשה
מפזרים את שארית גרגרי הרימון ופטרוזיליה

נכתב על-ידי efrat katz