פרגיות ממולאות

פרגיות ממולאות בבשר צלעות ואורז

פרגיות ממולאות

Print Friendly, PDF & Email

כשבא לכם לפנק באמת, פרגיות ממולאות בבשר צלעות טחון ואורז, יעשו בשבילכם את העבודה.
מתכון של צוות קצביית "מעדני בשר 2000"

מצרכים ל 10 סועדים

10 יחידות כרעיים עוף נקיות וללא עצמות
500 גר' בשר טחון (צלעות)
1 כוס אורז
2 בצלים קצוצים לקוביות קטנות
4 -5 שיני שום חתוכות לקוביות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ים אטלנטי ופלפ שחור לפי הטעם
½ כף קינמון טחון
1 כף תבלין הבית "בשר 2000”
שמן זית
חבילת נייר אפיה

אופן ההכנה:

מילוי:

להשרות את האורז במים רותחים.
לטגן את הבצל והשום בסיר עם תחתית עבה, עם מעט שמן זית .
להוסיף את הבשר הטחון ולהפריד לפירורים בעזרת מזלג. לבשל חצי בישול.
לסנן את האורז ולהעביר לסיר עם  הבשר.
להוסיף 1.5 כוס מים רותחים ,תבלינים ולערבב ולבשל בסיר מכוסה עד לאידוי  המים.

בלילה:

4 כפות שמן זית
1 כף תבלין הבית "בשר 2000”
1שן שום כתוש
מעט פלפל שחור גרוס

מברישים את הכרע בבלילה (מהצד של העור).
מניחים על נייר האפיה כשהעור כלפי מטה, מוסיפים את המילוי.
סוגרים את נייר האפיה בצורת מעטפה ( 4 פינות) כשהצד של הסגירה מונח כלפי מטה על התבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות (ללא טורבו) למשך 45 ד'.

בתאבון

נכתב על-ידי efrat katz