קבב עוף בלימון כבוש

chiken kabab

קבב עוף בלימון כבוש

Print Friendly, PDF & Email

מרינדה משובחת עושה לפעמים את כל ההבדל.
ישר מ"המטבח של נאני" קבלו מתכון, פשוט וטעים שיסדר לכם ארוחה נהדרת בפחות מ -10 דקות              


מצרכים

2\1 ק"ג חזה עוף טחון/הודו
3 כפות ממרח לימון כבוש של נאני
1/2 בצל קצוץ דק
פטרוזליה קצוצה
ביצה טרופה

אופן ההכנה
להניח את כל המרכיבים בקערהה לערבב לבלילה אחידה, להוסיף את העוף ולהמשיך לערבב עד  שהבשר ספוג היטב.
ליצור כדורים או לשפד על מקל קינמון או שיפודי במבוק לבחירתכם/ן.
ועכשיו – למנגל!

 

נכתב על-ידי efrat katz