אוסובוקו עגל טרי ביין אדום

ריח תבשיל קדירה עטוף בטעמים עשירים של יין ובשר הוא המתכון הבטוח לאווירת חג מושלמת במיוחד.
שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול, מתכונאית ומגישת "סופר שי-לי" ממליצה על אוסובוקו עגל טרי ביין אדום.
צילום: דן לב

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך

ראגו בשר עשיר בירקות

הצרפתים קוראים לו ראגו והאיטלקים בולונז. בכל מקרה זה תבשיל בשר עשיר סמיך ומתובל .

קבלו המלצה של דליה לוי מהרצליה ששלחה לנו את המתכון וקיבלה את כמות הבשר שמופיעה בו, במתנה.
גם אתם יכולים... מה צריך לעשות כדי לזכות? הכנסו!

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
פרגיות ממולאות בבשר צלעות ואורז

עוף הקסמים

מרינדה משגעת  וסוד העיסוי המקדים, יהפכו את העוף בתנור שלכם, למושלם !!!
קבלו גרסא למשקיענים וגרסא למחפפים,
כך או כך העוף יוצא מושלם   :-)

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
אוסובוקו טלה בבטטה ויין אדום

אוסובוקו טלה בבטטה ויין אדום

אוסובוקו טלה חגיגי וגורף מחמאות, מתאים לארוחות חג כמו ליל הסדר או ראש השנה.
בשר הטלה מתבשל באיטיות, מתרכך וסופג את טעמיו הנפלאים של היין. מומלץ להכין יום קודם.
המתכון באדיבות: שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול ומתכונאית מגישת תכנית הבישול "סופר שי-לי " בערוץ 10.
צילום: דניה ויינר

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך