ראגו בשר עשיר בירקות

הצרפתים קוראים לו ראגו והאיטלקים בולונז. בכל מקרה זה תבשיל בשר עשיר סמיך ומתובל .

קבלו המלצה של דליה לוי מהרצליה ששלחה לנו את המתכון וקיבלה את כמות הבשר שמופיעה בו, במתנה.
גם אתם יכולים... מה צריך לעשות כדי לזכות? הכנסו!

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
פרגיות ממולאות בבשר צלעות ואורז

עוף הקסמים

מרינדה משגעת  וסוד העיסוי המקדים, יהפכו את העוף בתנור שלכם, למושלם !!!
קבלו גרסא למשקיענים וגרסא למחפפים,
כך או כך העוף יוצא מושלם   :-)

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
אוסובוקו טלה בבטטה ויין אדום

אוסובוקו טלה בבטטה ויין אדום

אוסובוקו טלה חגיגי וגורף מחמאות, מתאים לארוחות חג כמו ליל הסדר או ראש השנה.
בשר הטלה מתבשל באיטיות, מתרכך וסופג את טעמיו הנפלאים של היין. מומלץ להכין יום קודם.
המתכון באדיבות: שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול ומתכונאית מגישת תכנית הבישול "סופר שי-לי " בערוץ 10.
צילום: דניה ויינר

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
חמין עיראקי - טבית

חמין עיראקי – טבית

המתכון של סבתא יפה  (סבתא של גדי ממעדני בשר 2000)
פשוט ללקק את האצבעות...
רוצים לנסות ? הזמינו בשר באתר בלי לצאת את פתח הבית

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך