סינטה צרובה ברוטב ציר בקר ויין אדום

מנה מושקעת ומרשימה שיוצרת WOW על השולחן.
סינטה צרובה עם בייבי כרישה, ראשי אספרגוס ובטטה צלויה ברוטב ציר בקר ויין  אדום, מתאימה לערב חג או כשמתחשק לכם לפנק במיוחד. שפית בת חן דיאמנט מלווה אתכם צעד אחר צעד בהכנת המנה

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך

אוסובוקו עגל טרי ביין אדום

ריח תבשיל קדירה עטוף בטעמים עשירים של יין ובשר הוא המתכון הבטוח לאווירת חג מושלמת במיוחד.
שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול, מתכונאית ומגישת "סופר שי-לי" ממליצה על אוסובוקו עגל טרי ביין אדום.
צילום: דן לב

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך

ראגו בשר עשיר בירקות

הצרפתים קוראים לו ראגו והאיטלקים בולונז. בכל מקרה זה תבשיל בשר עשיר סמיך ומתובל .

קבלו המלצה של דליה לוי מהרצליה ששלחה לנו את המתכון וקיבלה את כמות הבשר שמופיעה בו, במתנה.
גם אתם יכולים... מה צריך לעשות כדי לזכות? הכנסו!

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
פרגיות ממולאות בבשר צלעות ואורז

עוף הקסמים

מרינדה משגעת  וסוד העיסוי המקדים, יהפכו את העוף בתנור שלכם, למושלם !!!
קבלו גרסא למשקיענים וגרסא למחפפים,
כך או כך העוף יוצא מושלם   :-)

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך