-
פילה בקר (עגל צעיר)
פילה בקר זה הנתח היוקרתי ביותר. מצוי בצד הפנימי של הצלעות האחוריות. רך מאוד ונקי...₪279.00לק״ג בחר אפשרויות -
פילה מדומה (פאלש פילה)
דומה בצורתו לפילה, שונה ממנו במרקם. פילה מדומה הוא נתח סיבי מאוד נקי משומן ודורש...₪133.00לק״ג בחר אפשרויות -
פלדה
₪99.00לק״ג בחר אפשרויותבדומה לאסאדו הפלדה מאופיין בשכבות שומן ובשר אך ללא עצם. מתאים לבישול ארוך. טע...
-
צ'אך
צ'אך הוא נתח לא שומני וסיבי מהירך האחורית. משמש לטחינה ולבישולי קדירה ארוכים.₪99.00לק״ג בחר אפשרויות צוואר בקר
נתח שרירי סיבי ושומני, מתאים לטחינה לקציצות, מרקים או ממולאים.חיתוך: ₪102.00לק״ג בחר אפשרויותצלי כתף (פולקה)
צלי כתף (פולקה) – אחד משלושת הנתחים המרכיבים את הכתף , ללא שומן כשבמרכזו ולכל או...₪145.00לק״ג בחר אפשרויותצלעות
בשר צלעות עגל הוא נתח עשיר שומן המאופיין במרקם סיבי. מתאים בעיקר לתבשילים איטיים...₪110.00לק״ג בחר אפשרויותרגל בקר
מתאים למרקים וחמין. חיתוך: בקשות מיוחדות לאריזה ופריסה נא לרשו...₪84.00לק״ג בחר אפשרויותשייטל
חלק אחורי רך ועסיסי מאוד, דל שומן ובעל טעם בשרי עשיר. מתאים לסטייקים בגריל או מח...₪144.00לק״ג בחר אפשרויותשריר בקר
מתאים לבישול קדירה ארוך, אוסובוקו, חמין וגולש. חיתוך: שריר בקר ...₪121.00לק״ג בחר אפשרויות