אוסובוקו טלה בבטטה ויין אדום

אוסובוקו טלה בבטטה ויין אדום

אוסובוקו טלה חגיגי וגורף מחמאות, מתאים לארוחות חג כמו ליל הסדר או ראש השנה.
בשר הטלה מתבשל באיטיות, מתרכך וסופג את טעמיו הנפלאים של היין. מומלץ להכין יום קודם.
המתכון באדיבות: שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול ומתכונאית מגישת תכנית הבישול "סופר שי-לי " בערוץ 10.
צילום: דניה ויינר

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
חמין עיראקי - טבית

חמין עיראקי – טבית

המתכון של סבתא יפה  (סבתא של גדי ממעדני בשר 2000)
פשוט ללקק את האצבעות...
רוצים לנסות ? הזמינו בשר באתר בלי לצאת את פתח הבית

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
מתכון גולש עם פירות יבשים

גולש עגל חלב עם פירות יבשים

עגל חלב עם פירות יבשים, מתכון נהדר ומומלץ לסעודת ט"ו בשבט ולא רק... טעים ומפנק כל השנה.
רוצים לנסות? הזמינו בשר באתר בלי לצאת את פתח הבית.

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
פרגיות ממולאות בבשר צלעות ואורז

פרגיות ממולאות

כשבא לכם לפנק באמת, פרגיות ממולאות בבשר צלעות טחון ואורז, יעשו בשבילכם את העבודה.
מתכון של צוות קצביית "מעדני בשר 2000"

נכתב על-ידי efrat katz
Readmore arrowהמשך
מעדני בשר 2000 רוסטביף

רוסטביף טרי ישראלי

נתח סינטה משובח ועשר דקות הכנה ויש לכם רוסטביף טעים ועסיסי.
בתוספת תפוחי אדמה, סלט ויין, קיבלתם ארוחה נפלאה.

הזמינו בשר טרי ישראלי באתר בלי לצאת את פתח הבית !
אטליז באינטרנט פשוט קל להזמין