עוף הקסמים

פרגיות ממולאות בבשר צלעות ואורז

עוף הקסמים

Print Friendly, PDF & Email

מרינדה משגעת  וסוד העיסוי המקדים, יהפכו את העוף בתנור שלכם, למושלם !!!
קבלו גרסא למשקיענים וגרסא למחפפים,
כך או כך העוף יוצא מושלם   🙂

מצרכים

עוף מחולק – השתמשו בחלקי העוף אותם אתם אוהבים: שוקיים, כרעיים,ירכיים ואפשר גם מעורב.

מרינדה

5-6 שיני שום גדולות כתושות
כף תבלין עוף בגריל
כף אבקת מרק
כף פפריקה מתוקה משובחת
פפריקה חריפה לפי הטעם
כף פפריקה מעושנת
¼ כפית חוויג' למרק
2 כפות רוטב ברביקיו
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/3 כוס שמן זית
מעט מים

אופן ההכנה

גרסא למשקיענים  
1. מערבבים את חומרי המרינדה לתערובת אחידה בקערה רחבה
2. מקציפים היטב את התערובת בעזרת מזלג
3. מעסים היטב את חלקי העוף ( 5 ד') במרינדה ומשרים ללילה
4. חוזרים על פעולת העיסוי בעזרת הנוזלים שנאגרים בתחתית הקערה כמה פעמים בהפרש
של כמה שעות
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ  90 ד'
6. משאירים בתנור סגור למשך כ 10 ד' נוספות
7. להגשה מפזרים על העוף ירק לבחירתכם

 

גרסא למחפפים

1. מערבבים את חומרי המרנידה לתערובת אחידה בקערה רחבה
2. ————————
3. מעסים היטב את חלקי העוף (5 ד') במרינדה ומשרים ללילה
4. ————————
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 90 ד'
6. ————————
7. ————————


בתאבון

 

 

 

 

נכתב על-ידי efrat katz