קדירת בשר ראש עגל

בשר ראש הוא הלחי של הבקר וזהו נתח עסיסי המתאים לתבשילי קדירה.
נאווה מפרדסיה, שיתפה אותנו במתכון בשר ראש, בסגנון תימני, שהוא מאכל מסורתי בביתה לארוחת ראש השנה.
שנהיה לראש ולא לזנב…

מצרכים

6 סועדים

2 ק"ג בשר ראש עגל

11/2 כף חווייג' למרק

1 כף  אבקת מרק עוף

1 כף גדושה רסק עגבניות

3 גבעולי סלרי עלים

1 בצל גדול קצוץ גס

אופן ההכנה

מבשלים את הבשר במים רותחים במשך כשעה על אש בינונית-גבוהה, עד שהבשר מתרכך. מסננים וחותכים את הבשר לנתחים.

מחממים סיר רחב ושטוח על אש בינונית, מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים אבקת מרק, חווייג' ורסק עגבניות ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הבשר ואת הסלרי ומכסים במים.

מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.

מעבירים לשעתיים לתנור בחום של 160 מעלות.

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות