כשמתחשק לכם למלא את הבית בריחות בישול עשירים, קדירת גולש מכתף בקר "חי בריא",
היא הבחירה הנכונה.
1.5 ק"ג בשר כתף בקר חי בריא (חתוך לקוביות)
8 תפוחי אדמה קטנים (שלמים,חצאים או רבעים איך שאוהבים)
1 בצל יבש גדול קצוץ
3 גזרים גדולים (חתוכים לעיגולים עבים)
3 שיני שום כתוש
4 קופסאות קטנות רסק עגבניות
1 כף כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור
מטגנים את הבצל עד להצהבה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים כ 4 דק
מוסיפים רסק עגבניות ו 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השום והתבלינים מערבבים היטב ומבשלים 40 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר וכפית סוכר מערבבים , מכסים במים ומבשלים כשעה וחצי על אש קטנה .
שליחת ווטסאפ