חזה עוף עם חצילים וקשיו

חזה עוף מוקפץ בשילוב טעמים נפלא. מנה נהדרת .
לא יאמינו לכם שהכנתם לבד
צילום: theviewfromgreatisland

מצרכים

½ ק"ג חזה עוף טרי פרוס לרצועות.

2 חצילים בינוניים קלופים ופרוסים לרצועות של 2 ס"מ

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק (להוסיף בהדרגה לפי הטעם)

1 כף שורש ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ

1 כפית סוכר חום

½ כוס מרק עוף

2 כפות סויה

משרה לבשר

חלבון ביצה טרוף

2 כפות קורנפלור שטוחות

2 כפות סויה

להגשה

100 ג"ר אגוזי קשיו קלויים

בצל ירוק קצוץ דק

אופן ההכנה

משרים את חזה העוף במשרה

מטגנים את החצילים עד שישחימו, מוציאים לנייר סופג

באותו סיר מחממים כ 3 כפות שמן ומקפיצים ג'ינג'ר, שום ופלפל חריף למס' שניות.

מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים עד שהופכות ללבנות

מוסיפים את החצילים והסוכר ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב.

מוסיפים את מרק העוף והסויה עד לרתיחה קלה.

הגשה

מגישים על מצע אורז לבן ומפזרים בצל ירוק וקשיו

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות