חמין מרוקאי – סחינה

חמין מרוקאי - סחינה

אין כמו ריח של חמין בבוקר של שבת חורפית.
לחמין יש גרסאות רבות. ביידיש טשואולנט, במרוקאית סחינה ובעירקאית טבית.
קבלו מתכון נפלא לחמין מרוקאי
צילום: כפיר חרבי

מצרכים

2 ק"ג בשר צוואר, מרעה גולן חי בריא, חתוך לקוביות גדולות.

5-6 עצמות בקר, ברך או מח.

3 כוסות גרגרי חומוס שהושרו לילה שלם.

6-8 תפוחי אדמה קלופים שלמים.

2-3 בטטות קלופות שלמות.

700 גר' חיטה מושרית

3 ראשי שום שלמים.

4-5 תמרים מגולענים.

1 כף כורכום

2 כפות מלח

2 כפות סוכר חום.

2 כפות פפריקה

1 כף כמון.

אופן ההכנה

מסדרים בסיר גדול את העצמות, עליהן חומוס בשר, שום בצל, תפו"א ובטטות.
את החיטה מומלץ להכניס בשקית קוקי.
מטסיפים את התבלינים ומים עד לכיסוי התערובת.
מבשלים עד לרתיחה.
מעבירים לפלטה או לתנור 120 מעלות למשך כל הלילה.

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות