כמה פשוט ככה טעים. מתכון מושלם לכתף טלה (זן שרולה) שיוצא טעים, נימוח ומאוד חגיגי.
אין מקום לפספוסים והמחמאות מובטחות.
צילום: www.greedygourmet.com
2 ק"ג כתף טלה טרי, מומלץ זן שרולה "חי בריא"
2-3 בצלים גדולים
2 עגבניות גדולות
10-12 שיני שום
2 גבעולי טימין
פלפל שחור גרוס
מלח ים אטלנטי
מעט כמון למי שאוהב
שמן זית
לחמם תנור ל 180 מעלות ללא טורבו.
לחרוץ חריצים בבשר הכתף ולהחדיר שיני שום.
לפרוס את הבצלים והעגבניות לפרוסות.
לעסות היטב את הכתף בשמן זית.
לפזר בתבנית אפיה עמוקה מחצית מפרוסות הבצלים והעגבניות,
להניח את הכתף לפזר מעל תבלינים ואת המחצית השניה של הפרוסות ולהניח את גבעולי הטימין.
לכסות בנייר אפיה ומעליו נייר כסף. להכניס לתנור לשעתיים וחצי +
שליחת ווטסאפ