כתף טלה בתנור

כתף טלה חי בריא

כתף טלה בתנור

כמה פשוט ככה טעים. מתכון מושלם לכתף טלה (זן שרולה) שיוצא טעים, נימוח ומאוד חגיגי.
אין מקום לפספוסים והמחמאות מובטחות.

צילום: www.greedygourmet.com

מצרכים

8-10  סועדים

2 ק"ג כתף טלה טרי,  מומלץ זן שרולה "חי בריא"

2-3 בצלים גדולים

2 עגבניות גדולות

10-12 שיני שום

2 גבעולי טימין

פלפל שחור גרוס

מלח ים אטלנטי

מעט כמון למי שאוהב

שמן זית

אופן ההכנה

לחמם תנור ל 180 מעלות ללא טורבו.

לחרוץ חריצים בבשר הכתף ולהחדיר שיני שום.

לפרוס את הבצלים והעגבניות לפרוסות.

לעסות היטב את הכתף בשמן זית.

לפזר בתבנית אפיה עמוקה מחצית מפרוסות הבצלים והעגבניות,

להניח את הכתף לפזר מעל תבלינים ואת המחצית השניה של הפרוסות ולהניח את גבעולי הטימין.

לכסות בנייר אפיה ומעליו נייר כסף. להכניס לתנור לשעתיים וחצי +

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות