לביבות בשר עם תפוחי אדמה גיוון נהדר ללביבות חנוכה, או לארוחת שבת
מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה עם 2 כפות שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מטגנים 2 בצלים (1 שומרים בצד) עד להשחמה (בצל מטוגן) מסננים משמן עודף ושומרים בצד.
מטגנים את הבצל שנותר עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב עד שהבשר מפורר ושינה את צבעו ללבן.
מוסיפים את שאר התבלינים והירק תוך כדי ערבוב, מבשלים יחד כ 2 ד' ומכבים את הכיריים .
מוסיפים את הבשר לתערובת הפירה, מוסיפים את הבצל המטוגן,הביצים והקמח, מערבבים לתערובת אחידה ומתקנים תיבול.
הכנת הלביבות
1. מטגנים בשמן עמוק
2. אופים בתנור בחום של 180 עד להשחמה. מומלץ לזלף שמן זית לפני האפיה.
שליחת ווטסאפ