מרינדה משגעת וסוד העיסוי המקדים, יהפכו את העוף בתנור שלכם, למושלם !!!
קבלו גרסא למשקיענים וגרסא למחפפים,
כך או כך העוף יוצא מושלם 🙂
גרסא למשקיענים
1. מערבבים את חומרי המרינדה לתערובת אחידה בקערה רחבה
2. מקציפים היטב את התערובת בעזרת מזלג
3. מעסים היטב את חלקי העוף ( 5 ד') במרינדה ומשרים ללילה
4. חוזרים על פעולת העיסוי בעזרת הנוזלים שנאגרים בתחתית הקערה כמה פעמים בהפרש
של כמה שעות
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 90 ד'
6. משאירים בתנור סגור למשך כ 10 ד' נוספות
7. להגשה מפזרים על העוף ירק לבחירתכם
גרסא למחפפים
1. מערבבים את חומרי המרנידה לתערובת אחידה בקערה רחבה
2. ————————
3. מעסים היטב את חלקי העוף (5 ד') במרינדה ומשרים ללילה
4. ————————
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 90 ד'
6. ————————
7. ————————
שליחת ווטסאפ