עוף הקסמים

פרגיות ממולאות בבשר צלעות ואורז

מרינדה משגעת  וסוד העיסוי המקדים, יהפכו את העוף בתנור שלכם, למושלם !!!
קבלו גרסא למשקיענים וגרסא למחפפים,
כך או כך העוף יוצא מושלם   🙂

מצרכים

עוף מחולק – השתמשו בחלקי העוף אותם אתם אוהבים: שוקיים, כרעיים,ירכיים ואפשר גם מעורב.

מרינדה

5-6 שיני שום גדולות כתושות
כף תבלין עוף בגריל
כף אבקת מרק
כף פפריקה מתוקה משובחת
פפריקה חריפה לפי הטעם
כף פפריקה מעושנת
¼ כפית חוויג' למרק
2 כפות רוטב ברביקיו
1/4 כוס מיץ תפוזים
1/3 כוס שמן זית
מעט מים

אופן ההכנה

גרסא למשקיענים  

1. מערבבים את חומרי המרינדה לתערובת אחידה בקערה רחבה
2. מקציפים היטב את התערובת בעזרת מזלג
3. מעסים היטב את חלקי העוף ( 5 ד') במרינדה ומשרים ללילה
4. חוזרים על פעולת העיסוי בעזרת הנוזלים שנאגרים בתחתית הקערה כמה פעמים בהפרש
של כמה שעות
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ  90 ד'
6. משאירים בתנור סגור למשך כ 10 ד' נוספות
7. להגשה מפזרים על העוף ירק לבחירתכם

גרסא למחפפים

1. מערבבים את חומרי המרנידה לתערובת אחידה בקערה רחבה
2. ————————
3. מעסים היטב את חלקי העוף (5 ד') במרינדה ומשרים ללילה
4. ————————
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 90 ד'
6. ————————
7. ————————

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות