קבב עוף בלימון כבוש

chiken kabab

מרינדה משובחת עושה לפעמים את כל ההבדל.
ישר מ"המטבח של נאני" קבלו מתכון, פשוט וטעים שיסדר לכם ארוחה נהדרת בפחות מ -10 דקות     

מצרכים

2/1 ק"ג חזה עוף טחון/הודו
3 כפות ממרח לימון כבוש של נאני
1/2 בצל קצוץ דק
פטרוזליה קצוצה
ביצה טרופה

אופן ההכנה

להניח את כל המרכיבים בקערהה לערבב לבלילה אחידה, להוסיף את העוף ולהמשיך לערבב עד  שהבשר ספוג היטב.
ליצור כדורים או לשפד על מקל קינמון או שיפודי במבוק לבחירתכם/ן.
ועכשיו – למנגל!

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות