שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול, מתכונאית ומגישת תוכנית הבישול "סופר שי-לי" בערוץ 10
ממליצה ללקוחות בשר 2000 על מתכון רוסטביף מנצח
צילום: דן לב
סטיילינג: דלית רוסו
מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה.
מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים את הבשר בתבנית, מורחים בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
צולים 15 דקות, עד השחמה וסגירה של הבשר.
מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-35 דקות לדרגת מדיום.
מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות).
מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.
שליחת ווטסאפ