רוסטביף מנצח

מתכון רוסטביף מנצח

שי-לי ליפא, מחברת ספרי בישול, מתכונאית ומגישת תוכנית הבישול "סופר שי-לי" בערוץ 10
ממליצה ללקוחות בשר 2000 על מתכון רוסטביף מנצח
צילום: דן לב
סטיילינג: דלית רוסו

מצרכים

8-6 מנות

1.5 ק"ג בשר סינטה מיושן 

1/3 כוס חרדל דיז'ון גרגרים

עלים מ-1 ענף רוזמרין גדול

מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה.
מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מניחים את הבשר בתבנית, מורחים בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
צולים 15 דקות, עד השחמה וסגירה של הבשר.
מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-35 דקות לדרגת מדיום.
מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות).
מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות