רטבים מנצחים לבשר על האש

4 רטבים שיהפכו את המנגל שלכם להכי מדובר בעיר

מצרכים

צ'ימיצ'ורי

צרור פטרוזיליה
1/2 צרור כוסברה
½ צרור נענע
בצל סגול קטן
5-6 שיני שום כתושות
4 ענפים אורגנו טרי – עלים בלבד
1 פלפל אדום חריף קצוץ  (ל"שחק" עם הכמות לפי הטעם ומידת החריפות הרצוייה)
1 כף חרדל משובח
½ כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ תפוחים
כפית סוכר
מלח ופלפל
>> טוחנים במעבד מזון עד לקבלת רוטב גס. נשמר במקרר כשבוע

רוטב  BBQ

1  כוס חרדל דיז'ון
1/3  כוס סוכר חום
½   כוס חומץ בלסמי
5 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
3 שיני שום כתושות
2  כפות מרגרינה
1 כף רוטב ווסטרשייר
1 כף מיץ לימון
1 כפית פפריקה חריפה
>> מערבבים את כל החומרים בסיר ומבשלים על חום נמוך עד שהרוטב מצטמצם.

רוטב טריאקי פיקנטי  – מתאים לפרגיות, חזה עוף וכנפיים

¼ כוס טריאקי
4 שיני שום כתושות
6 כפות צ'ילי מתוק
1 כף גדושה סילאן
½ כפית פפריקה חריפה
2 כפות שמן זית משובח
>> לערבב את כל החומרים לדלל במעט מים. מתאים כרוטב או כמרינדה להשריית הבשר מומלץ לילה.

רוטב פלפלים קלויים

6 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
6 שיני שום
1 כף גדושה חרדל משובח
4 כפות חומץ תפוחים
1 פלפל ירוק חריף  (ל"שחק" עם הכמות לפי הטעם ומידת החריפות הרצוייה)
>> קולים את הפלפלים מצננים וקולפים. מכניסים את כל החומרים למעבד המזון עד לקבלת רוטב אחיד.

אופן ההכנה

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות