שוק טלה היא מנה מנצחת, פשוטה מאוד להכנה וגורפת מחמאות. מתאימה לערב שבת או אירוח חגיגי.
המתכון באדיבות נאני
שוק טלה שלמה או פרוסה
2 בצלים גדולים
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 ראש שום
1-2 צנצנות צ'ימיצ'ורי של נאני (Nany), לפי גודל שוק הטלה
לחתוך את הבצל לטבעות בעובי 2 ס"מ להניח בקערה
לחתוך את תפוחי האדמה לשמיניות להניח בקערה נפרדת
להניח בתבנית רחבה את תפוחי האדמה והבצל ולמרוח אותם בשמן זית מלח ופלפל
למרוח את שוק הטלה ב צ'ימיצ'ורי של נאני (Nany) להניח על מצע תפוח האדמה והבצל
להוסיף את ראש השום כמו שהוא ללא קילוף
יש לכסות בנייר כסף את שוק הטלה, להכניס לתנור 170 מעלות שחומם מראש למשך שעתיים.
לאחר שעתיים- שעתיים וחצי, תלוי בגודל השוק, להוריד את נייר הכסף ולהעלות את הטמפרטורה ל -220 מעלות
לעוד חצי שעה בתנור .
במידה והשוק אינה מבושלת מספיק יש להמשיך את הבישול
שליחת ווטסאפ