שוק טלה ברוטב צ'ימיצ'ורי

שוק טלה טרי ישראלי

שוק טלה היא מנה מנצחת, פשוטה מאוד להכנה וגורפת מחמאות. מתאימה לערב שבת או אירוח חגיגי.
המתכון באדיבות נאני

מצרכים

שוק טלה שלמה או פרוסה
2  בצלים גדולים
2 תפוחי אדמה בינוניים
1  ראש שום
1-2 צנצנות צ'ימיצ'ורי של נאני (Nany), לפי גודל שוק הטלה

אופן ההכנה

לחתוך את הבצל לטבעות בעובי 2 ס"מ להניח בקערה
לחתוך את תפוחי האדמה  לשמיניות להניח בקערה נפרדת
להניח  בתבנית רחבה את תפוחי האדמה והבצל ולמרוח אותם בשמן זית מלח ופלפל
למרוח את שוק הטלה ב צ'ימיצ'ורי של נאני (Nany) להניח על מצע תפוח האדמה  והבצל
להוסיף את ראש השום כמו שהוא ללא קילוף
יש לכסות בנייר כסף את שוק הטלה, להכניס לתנור 170 מעלות שחומם מראש למשך שעתיים.
לאחר שעתיים- שעתיים וחצי, תלוי בגודל השוק, להוריד את נייר הכסף ולהעלות את הטמפרטורה ל -220 מעלות
לעוד חצי שעה בתנור .
במידה והשוק אינה מבושלת מספיק יש להמשיך את הבישול

 

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות