תבשיל קדירה מפנק ועשיר בטעמים נפלאים. מתאים מאוד לערבי שבת ולחגים.
תודה לאורית ששיתפה אותנו במתכון
2.5 ק"ג שפונדרה טרי ישראלי
שמן זית
גרגרי פלפל אנגלי
כפית פפריקה מתוקה
2 בצלים קצוצים גס
5 שיני שום קלופות
10 קוביות דלעת או דלורית
מלח פלפל
2 בקבוקי בירה לבנה
כוס מים
לאחר סגירת הבשר ,
להוסיף תבלינים וירקות לסיר לטגן קלות
לצקת את הבירה והמים
לתת רתיחה טובה להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.
להכניס לתנור ל 3 שעות 170.
לפורר את בשר להגיש על אורז,
טורטיה, סלט….
שליחת ווטסאפ