שפונדרה עם דלעת

שפונדרה טרי ישראלי

תבשיל קדירה מפנק ועשיר בטעמים נפלאים. מתאים מאוד לערבי שבת ולחגים.
תודה לאורית ששיתפה אותנו במתכון

מצרכים

2.5 ק"ג שפונדרה טרי ישראלי

שמן זית

גרגרי פלפל אנגלי

כפית פפריקה מתוקה

2 בצלים קצוצים גס

5 שיני שום קלופות

10 קוביות דלעת או דלורית

מלח פלפל

2 בקבוקי בירה לבנה

כוס מים

אופן ההכנה

לאחר סגירת הבשר ,

להוסיף תבלינים וירקות לסיר לטגן קלות

לצקת את הבירה והמים

לתת רתיחה טובה להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.

להכניס לתנור ל 3 שעות 170.

לפורר את בשר להגיש על אורז,

טורטיה, סלט….

Share
Tweet
Share
Pin
בשר טרי ישראלי כשר| משלוחי בשר ועופות| קצביית מעדני בשר 2000
סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים. לפרטים נוספים והרחבות עברו למדיניות פרטיות